Ogrlice

Zlatne ogrlice iz juvelirnice Magioni izraz su spoja tradicionalnog kvaliteta, moderne izrade i prestižnog dizajna. Ekskluzivne ogrlice od zlata ukrašene vanvremenskim dijamantima, draguljima ili elegantnim biserima nepogrešiv su izbor za sve prilike. Odaberite komad nakita iz naše kolekcije i obradujte sebe ili dragu damu večnim komadom nakita koji će istaći njen prirodni sjaj.

Ogrlice od belog zlata za dodir luksuza

Ogrlice od belog zlata vrlo su moderan i sve popularniji izbor nakita. Jednostavno za kombinovanje, a istovremeno atraktivno, belo zlato može učiniti čuda za izgled dame u svakoj prilici. Zavisno od ukrasa i dizajna za koji se opredelite, ona će biti primerenija dnevnim ili večernjim prilikama.

Zlatne ogrlice žutog tona – nakit koji nikad neće izaći iz mode

Ogrlice od zlata žute boje predstavljaju tradicionalan i vanvremenski izbor. Plemeniti metal tople boje nema rok trajanja, a kada se pretoči u gracioznu formu modernog dizajna, rezultat stiže u formi Magioni dizajna visoke lepote i neprikosnovenog kvaliteta. Večni komad nakita svako izdanje podiže na viši nivo i nikad ne izlazi iz mode.

Biserne ogrlice kao sinonim za eleganciju

Ogrlice ukrašene privescima u vidu bisera oduvek su predstavljale poseban izraz sofisticiranosti i elegancije. Sedefasta materija savršeno oblog oblika sve je ređa, pa i vrednija, a večna elegancija koju biser emituje svaki outfit podiže na viši nivo i govori o istančanom ukusu dame koja ga nosi.

Dijamantske ogrlice za večno blistavilo

Unikatni dijamanti nemaju konkurenciju među vrednim draguljima i na sasvim poseban način ističu prirodni sjaj žene koja ga nosi. Najbolji ženski prijatelji prelamajućom svetlinom savršeno se uklapaju uz sjajne plemenite metale, na kojima izgledaju lepše od svakog drugog ukrasa.

Iz tog razloga smo ponudu oplemenili dijamantima, a pažljivo dizajnirani privesci daju visok sjaj svakoj ogrlici. Dijamantske ogrlice nikad neće izaći iz mode.

Zablistajte poput dijamanta uz Magioni

Bilo da želite da obradujete sebe, ili vama dragu damu – ekskluzivna ogrlica od zlata iz juvelirnice Magioni nepogrešiv je izbor. U našoj ponudi istaknuti su jedinstveni komadi koji pružaju posebnu dozu elegancije svakom stajlingu.

Obogatite kolekciju nakita, istaknite najgraciozniji deo tela i zablistajte poput najfinijih dijamanata uz Magioni.