Vereničko prstenje

Verenički prsten, skladno veličini trenutka u kojem se vereničko prstenje daruje, zahteva i naročito posvećivanje pažnje prilikom odabira. Plemeniti metali nalik žutom i belom zlatu traju zauvek, što vereničko prstenje čini večnim, dok fini dijamanti po kojima je juvelirnica Magioni poznata dodatno obogaćuju komade prstenja iz ekskluzivne kolekcije pred vama. Odaberite luksuzni verenički prsten vanvremenskog dizajna i podarite izabranici istančanog ukusa komad koji će nositi sa ponosom.

Verenički prsten u ulozi estetskog simbola večnosti

Zlato bele, žute i roze boje zato nije slučajno odabrano za najlepše komade vereničkog prstenja iz juvelirnice Magioni. Ono je poznato po večnosti, te osim sjaja i luksuznog dojma, simbolično sugeriše na bezgraničnost ljubavi.

Poznati po zavidnoj kolekciji dijamantskog nakita, svaki verenički prsten obogatili smo ovim vrednim kristalom prelamajuće svetline, a neke od njih oplemenili i pažljivo probranim dragim kamenjem. Za trenutak koji se pamti zauvek odaberite prsten čiji dizajn ne pravi kompromise na račun estetske završnice, već izgleda čarobno, dostojno momentu u kojem se daruje.

Ukoliko je Vaša izabranica dama instančanog ukusa, nemojte imati sumnji – oduševiće se sofisticiranim dizajnom zlatnog vereničkog prstenja iz naše kolekcije.

Luksuzni verenički prsten sa dijamantom – blistav dragulj za jedinstven utisak

Dijamanti – najbolji ženski prijatelji. Svaki verenički prsten iz Magioni asortimana ukrasili smo najlepšim od svih ukrasa. Jedinstveni poput vaše storije sa odabranom, unikatni dijamant na vereničkom prstenu govoriće o autentičnosti trenutka umesto vas. Verenički prsten sa dijamantom svaka dama nosiće sa velikim uživanjem i posebnom dozom sentimenta.

Vereničko prstenje sa dragim kamenjem za ljubitelje autentičnosti

Dok je dijamant izbor sa kojm nema greške, vereničko prstenje sa dragim kamenjem obavezno dolazi sa dozom autentičnosti. Verenički prsten ukrašen safirom odličan je način da izrazite simboliku bezgraničnog neba i besprekorno plavog mora, dok je rubin poznat kao kraljevski dragulj, a važi i za “kamen života”. Ukoliko znate da vaša buduća verenica voli zelenu boju – preporučujemo vereničko prstenje obogaćeno gracioznim smaragdom, draguljom besmrtnosti, mladosti i proleća.

Izaberite verenički prsten od vrednog plemenitog metala

Kod nas ćete pronaći vereničko prstenje:

  • od žutog zlata
  • roze zlata
  • belo zlato

Graciozan ili raskošan, minimalistički ili dekadentno dizajniran, verenički prsten sa dijamantom ili dragim kamenom u boji – izbor je na vama, a u Magioni juvelirnici pronaći ćete vereničko prstenje po meri svake savremene dame. Uživajte birajući nakit i začinite čarobno “Da!” uz najlepši verenički prsten.