Unikati

Kolekcija unikatnih komada nakita pred vama je ono su na šta je naša juvelirnica najponosnija. Spoj tradicije, kvaliteta i prestiža u autentičnom ruhu koje ne pravi kompromis sa neprikosnovenom estetskom završnicom. Odaberite unikatni komad od žutog, belog ili roze zlata i obogatite svoju kolekciju nakita prestižnim autentičnim komadima nakita. Pogledajte luksuznu kolekciju unikata juvelirnice Magioni.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Spoj tradicionalnih motiva i prestižnog dizajna za luksuzni katalog unikata

Unikati juvelirnice Magioni najbolji su dokaz toga da se sofisticiran izgled luksuznog nakita može zadržati i uz vernost tradiciji i autentičnosti. Pirotski ćilimi i motivi srpske tradicije srž su inspiracije dizajna naših unikata, a svaki poznavalac nacionalne kulture ovo će lako i prepoznati.

Moderni izgled unikatnog nakita uspeva da evocira duh tradicije, istovremeno zadržavajući prestižno ruho. Odaberite zlatne unikate originalnog dizajna, ukrašene dijamantima najviše finoće, kao i drugim luksuznim draguljima i ukrasima i obogatite svoju ili kolekciju nakita drage osobe autentičnim komadom koji će njenu vrednost podići na viši nivo.