Juvelirnica Magioni je mesto na kome se tradicija, kvalitet i ekskluzivnost susreću u prefinjenim komadima nakita, kreiranim uz mnogo ljubavi i bogato iskustvo dizajnerke Tijane Stanimirović.

Istinski ljubitelji i vrsni poznavaoci dijamanata i dragog kamenja, Magioni prepoznaju kao bogatu riznicu nafinijih, sertifikovanih safira, smaragda, rubina i dijamanata, zbog čega nam poklanjaju svoje poverenje u najvažnijim životnim odlukama i događajima.

Tradicija oblikovana modernim dizajnerskim umećem

Prefinjene i autentične note brenda Magioni nastaju u idejama i vizijama talentovane dizajnerke i vlasnice brenda, Tijane Stanimirović. Na bazi dvadesetogodišnjeg iskustva i zajedničkog rada sa suprugom Markom Stanimirovićem, Tijana svojim veštim dizajnom diktira kriterijume raskošnog, lepog i glamuroznog u svetu nakita. Dokaz su najprestižnije nagrade osvojene na Međunarodnom sajmu zlatarstva i časovničarstva Sjaj, čiji je redovni izlagač već decenijama.

Ono što izdvaja njen dizajn su tradicionalni srpski motivi vešto upakovani u savremeno viđenje ekskluzivnog nakita, pa je jedan deo Magioni ponude inspirisan vanvremenskim ornamentima sa pirotskih ćilimima i drugim elementima srpske tradicije, koji itekako mogu da komuniciraju eleganciju i luskuz. Tijana Stanimirović potiče iz porodice u kojoj se posvećenost zlatarstvu i izradi nakita prenosi sa kolena na koleno, a sve je počelo od njenog pradede koji je u porodicu uneo ljubav prema nakitu još sredinom prošlog veka.

Iskustvo, znanje, kvalitet i autentičan pristup koji se razvijao decenijama, Tijana i Marko su danas pretočili u Magioni, elegantan brend koji je osvojio Vaša srca.

Nakit koji sija u Vašim najvažnijim trenucima

Pažljivo kreiran izbor Magioni nakita izlazi u susret svima koji žele nekoga da obraduju na nesvakidašnji, elegantan i raskošan način. Naši dijamanti su više od kamenja koje sija – u svaki delić nakita utkano je mnogo toplih emocija čiji odsjaj zauvek podseća na posebnu priliku, važan datum ili dragu osobu.

Odabirom jednog komada nakita, priveska, svakog dana ćete sebe učiniti srećnom i zadovoljnom kao da je svaki dan povod za malo slavlje. Na vama je da odaberete i izaberete privezak za određeni događaj, priliku vama bitan i važan momenat u životu koji se zauvek sa osmehom pamti. Privesci od zlata sa dragim kamenjem privući će pažnju svake žene. Zato vašu damu ili dragu osobu na što lepši i darovitiji način obradujte

Izrazite svoje poštovanje ili zahvalnost raskošnim priveskom sa dragim kamenom, izjavite ljubav belim, žutim ili roze zlatom, zaprosite vašu lepšu polovinu dragim ili poludragim kamenom.

Magioni nudi najveću kolekciju dijamantskog nakita i dragog kamenja, a ponuda uključuje i burme, vereničko prstenje, biserni nakit, kao i nakit inspirisan tradicionalnim motivima.

Dobitnica prestižne nagrade

O Tijani Stanimirović: Ja sam samo osoba koja je odrastala na turbulentnom području u kom se čini da ratovi nikada ne prestaju, a koja je najviše postigla time što je postala majka. Kroz nakit izražavam svoja osećanja i na taj način želim da komuniciram sa svetom. Najvažnije stvari u mom životu su moja porodica i moji koreni, koje sam želela da predstavim u najboljem svetlu – uprkos ratu i teškim vremenima kroz koje su prošli. I pored svega toga, moji preci su uspeli da ispišu sopstvenu istoriju na ćilimima, upotrebljavajući simbole i ornamente iz naše prošlosti. Smatram da je moja misija da zaštitim simbole naše istorije koje su tkale naše prabake i da ih pokažem celom svetu, čuvajući ih od zaborava.

O umetnosti:
Svako umetničko delo nosi dušu, osećanja i energiju umetnika! Iz tog razloga nikada ne biste mogli da nađete dva slična umetnička dela u celom svetu. Glavni cilj umetnosti je povezivanje ostatka sveta sa svim onim što mislite i osećate, čemu se divite, a energija koju šaljete učiniće je razumljivom svim posmatračima bez obzira na to odakle dolaze.Vi ste umetnost!

Izrada nakita po Vašoj želji

Kao pouzdani prijatelji vaših najvažnijih trenutaka, izlazimo u susret svim preferencijama koje imate u pogledu dizajna nakita. Naša vešta dizajnerka izrađuje nakit prema vašoj želji, pružajući Vam priliku da svoje viđenje lepote i glamura implementirate u komad nakita koji poručite.

Na toplim emocijama i lepim željama se ne štedi. Budite raskošni prema onima koji zaslužuju!

Doživotna garancija kvaliteta nakita

Osim gracioznih nota i primamljivog sjaja, Magioni nakit sa sobom nosi i doživotnu garanciju kvaliteta. U negovanju vaših dragocenosti vam pomažemo uslugama redovnog čišćenja i poliranja, koji nakitu vraća sjaj i obezbeđuje dugovečnost.

Posetite nas u srcu Beograda

Kažu da je idealan komad nakita onaj u kome najpre pronađete svoj odraz.

Posetite nas u izložbenom salonu u ulici Vuka Karadžića 4 u Beogradu, svakog dana osim nedelje, od 09 do 19 časova. Upoznajte se sa svakim komadon nakita koji za Vas izrađujemo našim veštim rukama, otvorenog srca, sa namerom da traje večno, a mi ćemo Vam pomoći da napravite savršen izbor za Vas ili Vama važnu osobu.

Uz naš kvalitet i ljubav prema ovom starom i dragocenom zanatu, i Vaše umeće nošenja i poklanjanja, svaki komad nakita izgleda još luksuznije. Magioni Fine Jewellery Vam stoji na raspolaganju!

Osnovni podaci o firmi

Poslovno ime: Magioni Fine Jewellery doo
Adresa: Vuka Karađžića br.4 Beograd, Stari grad
Delatnost: Trgovina na malo satovima i nakitom u specijalizovanim prodavnicama
Šifra delatnosti: 4777
Matični broj: 21069302
Poreski broj (PIB): 108797458
Web adresa: www.magioni.rs
Kontakt telefon: +381 113286241
Kontakt e-mail: info@magioni.rs