Burme

Burme od belog i žutog zlata prestižnog dizajna i vanvremenske estetike deo su kataloga ekskluzivne juvelirnice Magioni. Prefinjene burme iz naše kolekcije dovoljno su klasične da ih možete nositi u svakoj prilici nakon sudbnosnog “Da!”, a istovremeno dovoljno atraktivne da osvajaju lepotom. Odaberite simbole ljubavi u najlepšoj estetskoj izvedbi i kupite burme u juvelirnici Magioni.

Burme – belo zlato za ljubitelje prestižnog sjaja

Ukoliko želite elegantne burme belo zlato je plemeniti metal koji tražite – nema mu ravnog po sofisticiranosti. Večnost belog zlata i hladan sjaj koji emituje doprinose gracioznosti burmi. 

Najbolje igre u dizajnu postižu se matiranjem, ukrasima u vidu najfinijih dijamanata i ugraviranih ornamenata, pa smo ih iskoristili na određenim komadima burmi kako bismo doprineli njihovoj atrakitvnosti. Burme od belog zlata se u našoj kolekciji kreću od minimalističkog do raskošnog dizajna, te svako može odabrati one po svom ukusu.

Zlatne burme žute boje – topli ton za večnu ljubav 

Moderan dizajn i vanvremenska forma oplemenjeni toplinom žutog zlata najbolji su izbor za ljubitelje tradicionalnih komada i nežnih valera. Burme od žutog zlata ističu se i svaki izgled podižu na viši nivo. Poznato po glamuroznoj estetici i upečatljivom izgledu, žuto zlato predstavlja nepogrešiv izbor za burme koje ćete nositi zauvek. 

Atraktivne multikolor burme i bajkovite burme sa dijamantima 

Ljubitelji autentičnog dizajna znaju da nekad nije nužno birati između više različitih opcija, već se sve one mogu iskombinovati u jednu. Upravo to postižemo sa multikolor burmama u čijem se dizajnu spajaju toplina žutog i hladnoća belog zlata, manifestujući jedinstvenu estetsku završnicu. 

Burme sa keramikom i burme sa dijamantima takođe se izdvajaju po raskošnoj estetici. Ukrasi u vidu najfinijih dijamanata po kojima je naša juvelirnica poznata podižu vrednost ovih burmi, ujedno simbolišući večnost, svetlinu i nepobedivost bezgranične ljubavi.

Odaberite najlepše burme u juvelirnici Magioni

Tražite klasične burme minimalističkog dizajna ili biste se radije odlučili za raskošne i atraktivne burme koje će privlačiti poglede? Ponudu burmi kreirali smo tako da svaki bračni par može da pronađe one po svojoj meri i ukusu. Uživajte u odabiru i kupite burme čija će se lepota savršeno slagati s posebnošću trenutka u kojem ćete ih razmeniti.