Minđuše

Minđuše koje odišu ekskluzivnošću i prestižom svaki izgled podižu na viši nivo. Večnost minđuša garantovana je finoćom plemenitih materijala nalik žutom, roze i belom zlatu, dok su ukrasi poput unikatnih dijamanata, vanvremenskih bisera i šarenolikih dragulja tu kako bi doprineli estetskoj završnici podižući je na najviši nivo. Odaberite graciozne zlatne minđuše u juvelirnici Magioni i obradujte sebe ili dragu damu poklonom koji će se izdvojiti.

Zlatne minđuše – efektan nakit za sve posebne prilike

Zlatne minđuše, bilo da birate minđuše od belog, žutog ili roze zlata, poznate su po tome što imaju moć da svaki izgled, stajling ili stas podignu na viši nivo. Osim toga, minđuše od plemenitog metala odlikuju aduti večnosti, elegancije i sofisticiranosti, neprikosnovi graditelji istančanog modnog stila.

Belo zlato za stilski dodir prestiža

Minđuše od belog zlata, kao i drugi nakit od ovog plementiog metala hladnog sjaja, naročito su popularne poslednjih nekoliko decenija.

Moderni komadi od belog zlata iz naše ponude vrlo se lako kombinuju sa različitim odevnim kombinacijama i nosivi su u svim prilikama, dok žuto zlato dame obično čuvaju za trenutke kada žele da postignu glamurozniji efekat.

Minđuše od belog zlata sa dijamantima, u najraznovrsnijim oblicima i formama, standardni su deo ponude Magioni juvelirnice. Za posebnu efektnost odaberite minđuše od belog zlata sa dragim kamenjem koje svojom bojom i sjajem dodatno začinjava estetiku minđuša.

Miđuše od žutog zlata – klasičan izbor sa kojim nećete pogrešiti

Tradicionalni odabir žutog zlata je nepogrešiv. Minđuše od žutog zlata iz naše juvelirnice izraz su kompromisa između klasike i modernog, a raznovrsnost dizajna omogućava svakoj dami da u našem katalogu pronađe zlatne minđuše koje odgovaraju njenom ukusu i preferencijama.

Za efektnost odaberite zlatne komade sa atkraktivnim rubinom, a eleganciji ostanite dosledne uz zlatne minđuše sa dijamantima.

Različiti oblici minđuša u našoj ponudi

Nošenjem naših minđuša zaista ćete istaći svoj stil i prefinjeost. Ono što nas izdvaja jesu različiti oblici, upečatljivi privesci i  jedinstvena kombinacija kvalitetne izrade i besprekorne estetike.

Široka ponuda pruža mogućnost svakoj dami da odabere par minđuša po svojoj meri, i da sa njima zablista gde god se pojavi.

Odaberite ekskluzivne minđuše u juvelirnici Magioni

Spoj tradicionalnog kvaliteta, moderne izrade i prestižnog dizajna manifestuje se kroz sav naš nakit, pa i atraktivne minđuše. Dodajte vrednost svojoj kolekciji nakita uz eksluzivnu juvelirnicu Magioni i obradujte sebe ili dragu damu minđušama koje će naglasiti njen prirodni sjaj.