Prstenje

Prstenje od plemenitih metala kao što su belo, roze i žuto zlato, savršeno je za oplemenjivanje svakog izdanja posebnom dozom sofisticiranosti i prestiža. Vrednost i efektnost zlatnog prstenja dodatno se podiže ukrasima u vidu najfinijih dijamanata, dragulja i bisera. Prstenje vrhunskog kvaliteta izrade i neprikosnovene estetske završnice odaberite za sebe ili vama dragu damu u juvelirnici Magioni.

Zlatno prstenje žutog valera – prsten sa sjajem koji ne izlazi iz mode

Žuto zlato oduvek je važilo za simbol glamura i neprikosnovene elegancije, dok je prstenje još iz antičkog vremena nakit koji je najduže u upotrebi. Zlatno prstenje savremenog dizajna zato je izraz nasleđa, ali i mnogo više od toga: ono je ukras za kojim žudi svaka dama istančanog ukusa i izbrušenog stila. Zlatni prsten perfektno se slaže uz sve i uvek će se slagati – njegova lepota nema rok trajanja.  

Zlatno prstenje od žutog zlata tako predstavlja vanvremenski izbor nakita, a u našoj juvelirnici ga možete odabrati u raznovrsnim formama, s najvišim kvalitetom izrade i sa različitim ukrasima, koji zaokružuju njegovu zanosnu estetsku završnicu. 

Prstenje od belog zlata za dodir luksuza

Tražite prsten koji će umesto vas govoriti o vašem zaljubljeništvu u luksuzne komade?  Belo zlato poznato je po visokoj vrednosti, lakom kombinovanju i mogućnosti da se nosi uz sve i u svakoj prilici. 

Ukoliko želite baš takav prsten – pogodan za sve prilike i modne stilove, a u formi koja svojom lepotom nikog ne ostavlja ravnodušnim – odaberite luksuzno Magioni prstenje od belog zlata. Dijamantsko prstenje od belog zlata naročito dolazi do izražaja.

Dijamantsko prstenje vanvremenske sofisticiranosti

Najbolji ženski prijatelji savršeno se uklapaju uz sjajne plemenite metale, na kojima izgledaju lepše od svakog drugog ukrasa. Kada se ova estetika pretoči u obruč koji savršeno odgovara obimu prsta dame dobrog ukusa, rezultat se manifestuje u vidu najlepšeg dijamantskog prstenja iz našeg asortimana. 

Dijamantsko prstenje je vanvremensko i dijamantski prsten nikad neće sići sa vrha liste najluksuznijih modnih trendova, pa sa ovakvom kupovinom ne možete pogrešiti. Tražite komad koji sa sobom nosi neprocenjivi sentiment? Izaberite dijamantsko prstenje. 

Zablistajte poput dijamanta uz Magioni zlatno prstenje

Bilo da želite da obradujete sebe, ili vama dragu damu – ekskluzivni zlatni prsten iz juvelirnice Magioni nepogrešiv je izbor. Zlatno prstenje, dijamantsko prstenje i prstenje od belog zlata obogatiće kolekciju nakita vrednim komadom bez roka trajanja i dopustiti da uz njega zablistate poput najfinijih dijamanata, baš onakvog kakav krasi luksuzno Magioni prstenje.