Mije Magioni – dečija kolekcija nakita

Mije Magioni – dečija kolekcija nakita

Salon nakita Magioni prepoznatljiv je po unikatnim kolekcijama Koreni, Nasleđe, Kinetik i mnogim drugim. Dizajnerka pomenutih kolekcija Tijana Stanimirović svojom maštom i umetnošću izradila je nakit sa puno ljubavi.

Kako je nastala kolekcija Mije Magioni?

Pored svih svojih životnih uloga, Tijana se ostvarila u onoj najvažnijoj, a to je uloga majke. Vođena željama svoje mezimice da ima narukvice i minđuše sa likom Mini Maus, izradila je prve komade ove kolekcije. Želje i ideje svoje naslednice pretočila je u zlatnu dečiju kolekciju, izradila najfinije komade nakita od žutog i belog zlata i kombinovala ih sa dragim kamenjem.

Mije Magioni – savršeni poklon za novorođenče

U ovoj raznovrsnoj kolekciji za naše mališane možete pronaći

  • Minđuše
  • Narukvice
  • Ogrlice

Kao poklon za rođenje deteta najčešće se poklanja nakit sa simbolom anđela. Beli anđeo je sinonim za nadu, spasenje i čuda i kao takav najčistiji simbol poklanja se novorođenčadima.

Kada se radi o poklonu za dečiji rođendan ili krštenje možete pustiti mašti na volju. Komadi nakita sa likom Mini Maus, pčelice i jednoroga najčešći su izbor. Ukoliko želite da budete jedinstveni pri poklanjanju nakita iz ove kolekcije na raspolaganju su simboli pingvina, mede, sovica, konjića, sunca, meseca ili zvezdice.

Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmejanog deteta.

Svako dete je dar od Boga i posebno na svoj način.

Uveličajte dolazak novih mališana, obeležite rođendan ili krštenje divnih, malih bića uz našu dečiju kolekciju Mije Magioni.