Zlatara Magioni – salon finog nakita

Zlatara Magioni – salon finog nakita

U srcu Beograda, odmah pored najpoznatije beogradske ulice, Knez Mihailove, otvorena je luksuzna Magioni kuća nakita, i započeta je predivna bajka koja očarava svojom pričom. Veliki asortiman nakita od zlata krasi prirodno drago kamenje, dijamanti, rubini, safiri i smaragdi.

Nakit koji piše umetnost

Magioni juvelirnica predstavlja suprotnost komercijalnom nakitu, čineći drugačiji koncept od proizvodnje dizajnerskog nakita i njihove široke dostupnosti, što i jeste glavna odlika Magioni ponude.

U svom komfornom salonu, Magioni poziva posetioce na impresivno putovanje u svet zanosnog nakita i neodoljive lepote istog.

Spoj prestiža i umetnosti na najlepši mogući način predstavlja sinonim za Magioni.

Slavimo umetnost, kreativnost i jedinstveno iskustvo, zato naši klijenti ne kupuju proizvod, već umetnost spakovanu u najlepše komade nakita.

Kod nas možete pronaći omiljeni komad nakita koji će stvoriti magiju u dodiru sa Vašom kožom.

Ogrlice

Široki spektar ogrlica očaraće svaku damu. U ponudi je ekstravagantna zlatna ogrlica ukrašena dijamantima, moderna ogrlica od žutog zlata sa fokusom na dijamant, svedena ogrlica od roze zlata sa diskretnim brilijantima, klasična ogrlica za sva vremena oplemenjena rubinom, nežna ogrlica sa smaragdom koja pristaje svakoj dami, vanvremenska ogrlica sa dominantnim kraljevskim safirom, ekskluzivna dijamantska ogrlica za posebne prilike i mnoge druge.

Prsten

Predivnu ogrlicu uklopite sa modernim dizajnom prstena na kom dijamant neodoljivo blista, glamuroznim prstenom ovalnog safira i dijamanata koji ga okružuju, eternity prstenom od žutog zlata sa brilijantima vrhunskog kvaliteta, luksuznim prstenom sa prirodnim rubinom kao i prstenom kombinacije belog i žutog zlata sa rotirajućim smaragdom.

Narukvice

Ukoliko vam je neophodna narukvica da bi kompletirali nakit, preporučujemo čvrstu narukvicu od belog zlata sa 0.50 ct VVS1/D dijamantom koja poseduje IGI sertifikat, a komad je neprolazne vrednosti. Takođe, u ponudi je i elegantna narukvica od žutog zlata sa predivnim rubinom i dijamantima koji neodoljivo blistaju, te nežna narukvica od roze zlata sa dijamantom koju svaka dama treba da ima u svojoj kolekciji.

Minđuše

Ponuda minđuša je nešto na šta smo posebno ponosni. Od diskretnih i jednostavnih modela koji su pogodni za svakodnevno nošenje, do elegantnih visećih modela, a svaki je dodatno oplemenjen dijamantom ili nekim drugim dragim kamenom. Jedan od najtraženijih modela, minđuše koje fino prianjaju uz uvo, veoma udobne i praktične, zatim minđuše u obliku srca, romantične, nežne i diskretne, minđuše kružići sa jednim dijamantom ili više manjih brilijanata, modeli alkica sa dijamantima različitih veličina koje su uvek u trendu.

Posetite salon nakita Magioni i otkrijte specifične komade nakita koji odišu luksuzom, lepotom i zadovoljstvom.

Naša oaza umetnosti vas čeka na adresi Vuka Karadžića br.4, u srcu Beograda.